A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a rizst, elkeverjük. Meghintjük a cukorral, és hagyjuk ráolvadni. Akkor jó, ha az egész kissé ragacsossá válik.
Felöntjük a kétféle tejjel, hozzáadjuk a vanília kikapart magjait és a vaníliarudat is. Meghintjük 1 csipet sóval, felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és kevergetve addig főzzük, míg a rizs megpuhul, és az összes tejet magába szívja. A tűzről levesszük, és hagyjuk kihűlni.
Közben a tejszínt kemény habbá verjük, és a langyos tejberizshez forgatjuk. A poharakba kanalazzuk, meghintjük egy kevés fahéjjal, és néhány szem mandulával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.