Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütőn 4-es fokozat), és a muffintepsit kibéleljük papírkapszlival. A marcipánt 5 percre mélyhűtőbe tesszük.
A tésztához a puha margarint, a cukrot és a keserűmandula aromát robotgéppel habosra keverjük, aztán egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. A marcipánt nagylyukú reszelőn belereszeljük, majd a citromhéjat a kislukú reszelőn lereszelve hozzáadjuk. A lisztet, a sütőport és a sót összevegyítjük, és lassú fokozatra kapcsolt robotgéppel 2-3 részletben beledolgozzuk a marcipános keverékbe. A végén jöhet bele a tej is, majd a tésztát arányosan szétosztjuk a muffintepsiben, és a muffinokat 25 perc alatt megsütjük.
A mázhoz a fehércsokit apróra tördelve gőz fölött összeolvasztjuk a margarinnal és a tejszínnel. Ha kész, levesszük a gőzről, kevergetve langyosra hűtjük.
A megsült és kihűlt muffinok tetejére kanalazzuk a mázat, és serpenyőben megpirított szeletelt mandulával és fél-fél koktélcseresznyével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.