Aprítógépbe tesszük a puha vajat, a finomra vágott snidlinget és petrezselymet, valamint a mustárt és a citromlét. Sózzuk és borsozzuk. Alaposan összedolgozzuk, majd egy folpakdarabra kanalazzuk, és henger alakban feltekerjük. A hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
A húst bedörzsöljük az olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőt füstölésig hevítünk, majd a hússzeletek mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne. A fűszervajat felkarikázzuk, és minden hússzeletre teszünk egyet-egyet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.