A kéksajtos mártogatóshoz villával összetörjük a sajtot. Ha újhagymákat használunk, akkor félbe, majd félcentis darabokra, ha lilahagymát, ennél apróbbra vágjuk, végül összekeverjuk a hozzávalókat.
A babpüréhez aprítógépben finomra aprítjuk a hozzávalókat, utoljára hagyva a babot, amit kicsit durvára hagyunk. Villával is össze lehet törni, de ez esetben a hagymát leginkább reszeljük.
A paradicsomos salsához olívaolajon megpirítjuk a hagymát, majd az apróra kockázott paprikát, azután a paradicsommal összefőzzük. Az apó kockákra vágott cukkinit az utolsó pillanatban tesszük bele. Végül fűszerezzük, majd kihűtjük.
Az elkészült mártogatósokat tálakra rendezzük, mellé rakjuk a zöldségeket, a kenyérrudakat, a tortilla chipset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.