Elkészítés: A sült paradicsomhoz 150 fokra előmelegítjük a sütőt. A paradicsomokat nagyedeljük, sütőparírra helyezzük őket, kakukkfűvel megszórjuk, alaposan sózzuk, olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk. Kb. 1,5 óra alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a paradicsomgerezdek teteje kezd kicsit megfeketedni.
A hagymát nagyon finomra vágjuk, ecettel meglocsoljuk és lesózzuk, egy tálban félretesszük puhulni.
A lencsét forrásban lévő vízben főzzük, annyi víz kell rá, hogy kb. 3 cm-re fedje a víz a lencsét. 20-30 perc főzés szükséges - a lencse fajtájától függően. Ha megpuhult, leszűrjük, összeforgatjuk a hagymával. Belekeverjük az olívaolajat, az aprított fokhagymát és a borsot, teljesen kihűtjük.
Hidegen keverjük bele a friss, aprított zöldfűszereket. Tálalás előtt a tetjére morzsoljuk a kéksajtot, és a sült paradicsommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.