Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tésztához egy keverőtálba a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalót beletesszük, és nagy fokozaton 5-6 percig keverjük, majd beleszitáljuk a lisztet és a sütőport is.
Egy 26 cm-es kerek tortaformát kibélelünk sütőpapírral, ebbe simítjuk a tésztát, és a sütőben kb. 12 percig elősütjük.
Ez idő alatt elkészítjüka krémet: keverőtálba kanalazzuk a mascarponét, a tejfölt, a cukrokat, a pálinkát, a kókuszt és a vaníliás pudingport. Géppel pár percig keverjük, majd az elősütött tésztára kanalazzuk a krémet, szeletelt barackbefőttel és eperrel díszítjük, majd visszatoljuk a sütőbe, és kb. 40 percig tovább sütjük.
Hűlni hagyjuk, majd dermedni a hűtőbe tesszük, csak teljes dermedés után szeletelhető. Porcukorral díszítjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.