Elkészítés: Zsíron a csíkokra vágott szalonnát kissé kisütjük, a hozzátett hagymával és a vadhúscsíkokkal megpároljuk, zsírjára sütjük, fűszerpaprikával, lisztel megszórjuk, elkeverjük, kevés vízzel felöntjük, pároljuk, ha szükséges, folyamatosan adagolunk hozzá kevés vizet.
Mielőtt kész, beletesszük az erdei gombát, és tovább pároljuk. A kukoricát is hozzátesszük, rövid ideig pároljuk, tejföllel, tejszínnel és a kapor felével ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel fűszerezzük.
Elkészítjük a kapros túrógombócot: a beáztatott, kinyomkodott zsemlét a túróval, a búzadarával, a kapor másik felével, a vajjal, a tojással jól összedolgozzuk, és fél órát pihentetjük. Gombócokat formálunk belőle, és sós vízben kifőzzük.
A vaddisznótokányt a gombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.