Elkészítés: A 2 csomag vaníliás pudingport 6 dl tejjel, ízlés szerint cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni.
A tésztához az 5 tojássárgáját 25 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, az étolajat, a kakaót, a lisztet, a sütőport, összekeverjük alaposan, végül beleforgatjuk az 5 tojás felvert habját.
Tepsibe öntjük, beleszaggatjuk a pudingot, és előmelegített sütőben megsütjük.
A mázhoz a tejfölt, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a citromhéjat jól összekeverjük, ráöntjük a forró, megsült tésztára.
Hagyjuk kihűlni, majd felkockázzuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.