Elkészítés: A halat szárazra törölgetjük, beborsozzuk, és forró serpenyőben 1 evőkanál olajon átsültjük, tálra szedjük, meglocsoljuk egy kis citromlével, sózzuk. Ugyanebben a serpenyőben átpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszelelt fokhagymát és a felkockázott kaliforniai paprikát. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a félbe vágott olíva- és kapribogyókat, a gerezdekre vágott paradicsomot (ha koktélparadicsommal dolgozunk, azt elég csak félbe vágni). Egy percig együtt pirítjk őket, majd felöntjük a borral, hozzáadjuk a durvára vágott bazsalikomot, petrezselymet, és sózzuk, borsozzuk. Visszatesszük rá a halat, még kb. 1-2 percet forraljuk, de nem kell sokáig, mert a cél, hogy se a paprika, se a paradicsom ne löttyedjen meg, ne főjön szét. Én kuszkusszal tálalom, de finom rizzsel vagy aprószemű olasz tésztával, pl. rizsszem tésztával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.