Elkészítés: A póréhagymát vékonyra szeleteljük fel. A krumplit vágjuk kisebb kockákra. A medvehagymát vágjuk fel apróra.
Egy edényben hevítsük fel a margarint és az olívaolajat, majd adjuk hozzá a vékonyra felszeletelt pórét, és pároljuk pár percig, hogy kissé összeessen. Ezután adjuk hozzá a medvehagymát, majd szórjuk meg a fűszerekkel, és pároljuk tovább, hogy a medvehagyma is kicsit összeessen. Végül adjuk hozzá a krumplit, majd öntsük fel a vízzel, és főzzük puhára (kb. 20 percig főztem).
Amikor a krumpli megfőtt, vegyük le a tűzről, majd botmixerrel pépesítsük. Ezután tegyük vissza a tűzre, és állandó keverés mellett csorgassuk bele a tejszínt. Végül forraljuk ki, de főzni már nem kell tovább.
Tálaláskor a levest tálakba mertem, majd frissen kisült sajtos csigákkal kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.