A krémhez a túrót a joghurttal kikeverjük, majd hozzáadjuk a cukrokat. A hideg tejszínt a zselatinfixszel kemény habbá verjük, majd a joghurtos keverékhez adjuk.
A kihűlt tésztát kiemeljük a tepsiből, majd visszahelyezzük. A joghurtos krém 1/3-át rákenjük, kirakjuk sorban babapiskótával, erre kerül a krém következő 1/3-a.
Ráhelyezzük a háztartási kekszeket, és erre kenjük rá az utolsó adag krémet. Végül gazdagon megszórjuk a lecsöpögtetett meggyel.
A tetejére (a csomagoláson feltüntetett módon elkészített) gyümölcskocsonyát ráöntjük.
A hűtőben egy éjszakán át állni hagyjuk, hogy szépen lehessen szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.