A hozzávalókat tálba téve gyors mozdulatokkal összeállatjuk a tésztát. Gyúrni nem szabad, csak addig dolgozzuk vele, hogy éppen összeálljon. Ekkor folpakba csomagolva a hűtőbe tesszük fél órára.
A tésztát 1 cm vastagra nyújtjuk, és kivajazott, kilisztezett tepsibe fektetjük, villával megszurkáljuk. Világosbarnára sütjük, 8-10 perc alatt, 190 fokos sütőben, majd kivesszük.
A töltelékhez a sárgabarackot apró kockákra vágjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. Összedolgozzuk ezeket és a többi hozzávalót.
A kihűlt tésztát vékonyan megkenjük lekvárral, majd rásimítjuk a tölteléket. Visszatesszük a 180 fokos sütőbe, és 35-40 perc alatt világosbarnára sütjük.
A díszítéshez a tojásfehérjét felverjük a porcukorral. Habzsákba kanalazzuk, és felváltva berácsozzuk a süti tetejét ezzel és lekvárral. Visszatesszük a sütőbe, és 10 perc alatt világosbarnára sütjük a habréteget is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.