Egy közepes méretű kuglófsütőt kizsírozunk, majd kibéleljük palacsintával.
A mákot ízlés szerint cukrozzuk. Elkészítjük a túrós tölteléket is. A túrót összekeverjük a kristálycukrral, vaníliás cukorral, a tojások sárgájával és mazsolával.
Ezután rétegezzük a palacsintát. Első lesz a túrós, egyenletesen megkenjük, kevés tejföllel locsoljuk, következő palacsintával betakarjuk. A következő rétegre mák kerül, ezt is megkenjük kevés tejföllel. Ezek váltakoznak. Minden második mákos palacsinta után lekvárral kenjük meg a következő palacsintát. Előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Tálra borítjuk és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.