A tésztához egy nagy tálban habosra keverjük a vajat a barna cukorral. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat. Simára keverjük a szódabikarbónát a tejben, majd a tojásos vajhoz adjuk.
Ezután hozzá szitáljuk a lisztet, valamint a sütőport és a kakaóport. Gyorsan összedolgozzuk az egészet, majd a masszát kivajazott és sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk. 160 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez habosra keverjük a vajat a porcukorral. Hozzászitáljuk a kakaóport, majd hozzácsorgatjuk a tejet is. Simára keverjük, és megkenjük vele a kihűlt süteményt. Végül megszórjuk egy kevés tortadarával. Kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.