Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és vaníliás cukorral, hozzáadjuk a vizet, beleszitáljuk a liszt-keményítő-sütőpor keverékét, összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a kakóport és a reszelt csokit. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és összeforgatjuk a tésztával.
Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes hőmérsékleten sütjük.
A tejből, a meggybefőtt léből, a cukorral és a pudingporral krémet főzünk. Kihűtjük. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd a teljesen kihűlt pudingkrémmel alaposan kikeverjük. A díszítéshez feélreteszünk meggyet, a maradékot összevagdossuk és a krémbe forgatjuk.
A kihűlt piskótára simítjuk a krémet, rásorakoztatjuk a meggyszemeket, és tortadarával megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.