Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és vaníliás cukorral, hozzáadjuk a vizet, beleszitáljuk a liszt-keményítő-sütőpor keverékét, összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a kakóport és a reszelt csokit. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és összeforgatjuk a tésztával.
Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes hőmérsékleten sütjük.
A tejből, a meggybefőtt léből, a cukorral és a pudingporral krémet főzünk. Kihűtjük. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd a teljesen kihűlt pudingkrémmel alaposan kikeverjük. A díszítéshez feélreteszünk meggyet, a maradékot összevagdossuk és a krémbe forgatjuk.
A kihűlt piskótára simítjuk a krémet, rásorakoztatjuk a meggyszemeket, és tortadarával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.