Elkészítés: A tésztához a margarint a tojássárgákal, a csipetnyi sóval, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kakóval és a fahéjjal kikeverem. Ezután hozzáadom a szódabikarbónát és a lisztet, jól összegyúrom, és hűtőbe teszem egy kis időre.
A töltelékhez a 6 tojásfehérjét a 20 dkg porcukorral felverem, majd ezután fokozatosan hozzáadom a többi hozzávalót.
A tepsit kikenem, lisztezem. A tésztát elfelezem, majd az egyik felét kinyújtom a tepsi méretének megfelelően, belehelyezem a tepsibe, ráöntöm a tölteléket, majd kinyújtom a tészta másik felét, ráfordítom a töltelékre. Villával megszurkálom, és közepesen meleg sütőbe teszem, kb 50 perc alatt megsütöm.
Ha megsült, körbevágom, egy lapra kifordítom, hagyom teljesen kihűlni.
A mázhoz 3 tojás sárgáját 10 dkg porcukorral és 1 vaníliás cukorral habosra keverek, ráöntöm a tésztára és elsimítom. Amikor megszáradt, olvasztott csokit csurgatok rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.