Elkészítés: Az újhagymát, a póréhagymát és a paprikákat felkarikázom, a fokhagymát aprítom, a gombát és a petrezselymet felvágom, a paradicsomot nyolcadolom, a többit darabolom.
Egy fazékban kevés olajon és a vajon megpirítom a hagymát, majd a zöldségeket. Felöntöm vízzel, belemorzsolom a leveskockát, fűszerezem. Kb. 35 percig főzöm, majd hozzáadom a reteklevelet és az újhagyma zöldjét, valamint a levestésztát. 10 perc elteltével beleszórom a petrezselyemzöldet, rálocsolom a chiliszószt. Elzárom a villanytűzhelyet, de a levest rajtahagyom, hogy a hőntartáson készre főjjön.
Tálaláskor tányéronként 3 cl tequilát öntök bele, s teszek még hozzá tortillát felvágva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.