Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 5 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez 3 tojássárgát 3 evőkanál liszttel, 1 csomag vaníliás cukorral és pici tejjel simára keverünk, és 6 dl tejben sűrű krémmé főzzük. 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, majd a kihűlt főzött krémmel összekeverjük, végül a 3 tojás keményre vert habját is beleforgatjuk.
A kisült lapokat megtöltjük a krémmel, a teteét olvasztott csokoládéval bevonjuk. Másnap szeleteljük, hogy a lapok megpuhuljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.