Elkészítés: A mézet, a vajat és a cukrot állandóan kevergetve langyosra melegítjük. A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával, a fűszerkeverékkel, citromhéjjal. Hozzáadjuk a mézes keveréket, a tojást, a sárgájákat, és összegyúrjuk. Eleinte nagyon ragacsos lesz.
Fóliába csomagoljuk, és 4-5 órát pihentetjük. Lisztezett deszkán 3 mm vékonyra kinyújtjuk, és formákat szúrunk belőle (csillag, szív, fenyőfa, stb.). Kivajazott tepsibe rakjuk, díszítjük a dióval, mogyoróval, mandulával... 220 fokra előmelegített sütőben készre sütjük, 4-5 perc alatt megsül. Rácsra rakjuk, és hagyjuk kihűlni. A mázhoz a tojásfehérjét a pocukorral habosra keverjük. Habtölcsérbe rakjuk a mázat, és megírjuk a puszedliket. Ha megszáradt a máz, jól zárodó fém dobozba rakjuk. Sokáig eláll. Ha kiszaradna, akkor a dobozba 1 almát rakjunk mellé, és egy nap alatt visszapuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.