Elkészítése: A sárgarépa két végét levágjuk, alaposan megmossuk, vékonyan meghámozzuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk. A húst vékony szeletekre vagdaljuk. A burgonyát megmossuk, és kevés vízben 15 perc alatt puhára főzzük. A vaj felét egy másik edényben megolvasztjuk, a sárgarépát és a húst beletesszük, és ha szükséges, 2-3 evőkanál vizet öntünk hozzá; lefedjük és lassú tűzön 15 perc alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a mézet, az ánizst és a maradék vajat hozzáadjuk, és az edényt levesszük a tűzről. A főtt krumplit meghámozzuk, és burgonyanyomóval tányérba nyomjuk. A mézes sárgarépát ráterítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.