Elkészítése: A sárgarépa két végét levágjuk, alaposan megmossuk, vékonyan meghámozzuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk. A húst vékony szeletekre vagdaljuk. A burgonyát megmossuk, és kevés vízben 15 perc alatt puhára főzzük. A vaj felét egy másik edényben megolvasztjuk, a sárgarépát és a húst beletesszük, és ha szükséges, 2-3 evőkanál vizet öntünk hozzá; lefedjük és lassú tűzön 15 perc alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a mézet, az ánizst és a maradék vajat hozzáadjuk, és az edényt levesszük a tűzről. A főtt krumplit meghámozzuk, és burgonyanyomóval tányérba nyomjuk. A mézes sárgarépát ráterítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.