Elkészítés: A mézet a cukorral felolvasztjuk, beletesszük a margarint, megvárjuk, amíg kihűl. Ezután beletesszük a tojást, majd hozzáadjuk a lisztet, a fűszereket, a szódabikarbonát, és jól összedolgozzuk. 2 órára a hűtőbe tesszük pihenni, fóliába csomagolva.
A hűtőből kivéve kinyújtjuk, majd tetszés szerinti szaggatókkal formázzuk, dióval különféle módon díszítjük – egész szemű vagy aprított dióval, majd 170 fokos sütőben arany barnára sütjük.
Miután kihűlt, tojáshabbal, csokoládéval kombinálhatjuk a díszítést, majd ha megszáradt, fémdobozban tároljuk, így visszapuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.