Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk úgy, hogy rugalmas, nyújtható tésztát kapjunk. Ha nem akar összeállni, akkor még tegyünk hozzá 1 evőkanál tejfölt. 23×38 cm-es vajjal megkent tepsi hátán 2 lapot sütünk belőle.
A töltelékhez az almákat megmossuk, héját, magházát eltávolítjuk, majd lereszeljük. Egy lábasba tesszük a cukorral és a fahéjjal, és fedő alatt megpároljuk.
A 2 csomag vaníliás pudingport a tejjel elkeverjük, a párolt almához öntjük, besűrítjük vele. A tűzről levéve kihűtjük.
A sütemény összeállítása: egy tálcára tesszük az egyik mézes tésztalapot, az almatöltelék felét ráhalmozzuk, elsimítjuk. Kirakjuk rumos tejbe mártott babapiskótával, elegyengetjük rajta a maradék almatölteléket, és befedjük a 2. tésztalappal. Hűtőbe tesszük, csak másnap szeleteljük.
Vaníliás porcukorral jó vastagon megszórjuk a tetejét tálalás előtt. Nagyon finom! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.