Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat a margarinnal, a tejjel és a fűszerekkel jól kikeverjük, mehet bele a reszelt alma, a narancshéj és a mazsola, majd a liszt a sütőporral és a felvert fehérjehab. Jól összekeverjük. A csokit apróra tördeljük, és szintén belekeverjük.
A mini kuglóf formát kikenjük, kevés zsemlemorzsával meghintjük.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A formába kanalazzuk a tésztát, és tűpróbáig sütjük (kb. 20-25 perc).
A formából kiborítjuk, és a kétféle mázat rácsorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.