Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat a margarinnal, a tejjel és a fűszerekkel jól kikeverjük, mehet bele a reszelt alma, a narancshéj és a mazsola, majd a liszt a sütőporral és a felvert fehérjehab. Jól összekeverjük. A csokit apróra tördeljük, és szintén belekeverjük.
A mini kuglóf formát kikenjük, kevés zsemlemorzsával meghintjük.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A formába kanalazzuk a tésztát, és tűpróbáig sütjük (kb. 20-25 perc).
A formából kiborítjuk, és a kétféle mázat rácsorgatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.