Elkészítés: A tojások fehérjét habbá verjük, a palacsinta többi hozzávalóit összekeverjük, majd lazán beleforgatjuk a tojáshabot. 10 percig állni hagyjuk.
Olajjal kikenünk egy nagyobb teflonserpenyőt, felforrósítjuk, majd evőkanálnyi mennyiségeket rakunk egy kupacba, és kissé elkenjük kör alakban. Egyszerre 6-8 is sülhet a serpenyő nagyságától függően. Takarék lángon, lassan süssük, hogy a közepe is át tudjon sülni. 1-2 perc után megfordítjuk, és a másik oldalát is pirosra sütjük.
A mini palacsintát csokiöntettel és eperlekvárral a legjobb elfogyasztani!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.