Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük pihenni.
2.) Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, leöntjük a levét, majd összekeverjük a cukorral, a dióval, a fahéjjal, a citrom levével és reszelt héjával.
3.) A tésztát megfelezzük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd az egyiket sütőtálba borítjuk úgy, hogy pereme legyen. Rásimítjuk az almatölteléket, majd befedjük az egészet a másik tésztalappal. Felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk, illetve kisebb réseket vágunk a tésztába, majd előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 1 óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.