A tojásokat összekeverjük egy csipet sóval, a cukorral, a vaníliaaromával, majd hozzáadjuk a tejszínt és az ásványvizet, és simára keverjük.
Ezután hozzászitáljuk a lisztet, majd csomómentesre keverjük a masszát. Ha szükséges, egy kevés ásványvizet még adhatunk hozzá. Amikor már szép sima, hozzákeverjük az olajat, majd hagyjuk egy fél órát állni.
Egy teflonserpenyőt vékonyan kiolajozunk mindegyik palacsinta sütése előtt, majd szép pirosra sütjü a palacsinták mindkét oldalát.
A mascarponéhoz hozzáadjuk a Nutellát, a porcukrot, a vaníliás cukrot, és simára keverjük. A hulalát vagy a habtejszínt kemény habbá verjük, majd apránként, egy keverőkanállal hozzákeverjük a mogyorókrémhez.
Az elkészült palacsintákat ízlés szerint megtöltjük a mogyorókrémmel, majd négyrét hajtjuk vagy feltekerjük. Tálalás előtt, ízlés szerint, csokoládét reszelünk a megtöltött palacsinta tetejére, majd úgy kínáljuk.
Megjegyzés
A gyerekek imádni fogják, de garantált hogy a felnőttek sem tudnak majd ellenállni, mert olyan finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.