A kétféle lisztet elvegyítjük az instant élesztővel, majd összedolgozzuk a 2 tojássárgájával, a puha vajjal, a cukorral és 1 csipet sóval. Bedagasztjuk a tésztát, azután meleg helyen, letakarva a duplájára kelesztjük.
Átgyúrjuk a tésztát, majd meleg helyen, letakarva újra hagyjuk megkelni.
A krémhez ledaráljuk a mogyorót, és egy kis lábasba tesszük a cukorral, a tejjel, valamint a citrom lereszelt héjával együtt, és kis lángon, kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve hagyjuk langyosra hűlni.
Lisztezett deszkán 2-3 mm vastag téglalappá nyújtuk ki a tésztát, rásimítjuk a krémet, majd feltekerjük. Éles késsel kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk, elrendezzük azokat egy sütőpapírral bélelt tepsiben, és a 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Egy kevés porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.