A kinyújtott leveles tésztát kiszúrjuk szív alakú formával, és elosztjuk négyfelé. Az adagot megkenjük mogyorókrémmel, a másikat lekvárral, majd mindegyiket befedjük egy másik szívvel. A szívek széleit villával összenyomkodjuk, hogy sütés közben ne nyíljanak szét. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egymástól kicsit távolabb rátesszük a megtöltött tésztát, majd mindegyiket lekenjük vízzel.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb.16- 20 perc alatt szép pirosra sütjük. A sütőből kivéve rácsra helyezzük, majd egészen kihűtjük.
A cukormázhoz a porcukrot kikeverjük a citromlével és a málnaaromával. Bevonjuk a tésztaszíveket, rácsra tesszük, dekorcukorral és csokiszívekkel díszítjük a tetejét, és hagyjuk megszáradni a cukormázat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.