A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk (28 x 35).
A tésztát a 28 cm oldalán felszeleteljük 2 cm-es csíkokra, majd a szeleteket habroló formára feltekerjük, megkenjük egy felvert tojással és ezután előmelegített sütőben közepesen takarék lángon ropogósra sütjük.
A kisült tésztát kihűtjük.
A krémhez a lisztet a sóval összekeverjük, majd hozzáadjuk fokozatosan a tejet és simára keverjük.
Elkezdjük főzni és amikor már kezd forrni hozzáadjuk a tubus „nyomós” sajtot és 10 dkg reszelt trappista sajtot.
A krémet kihűtjük, majd robotgéppel hozzádolgozzuk a margarint. Így egy krémes, könnyed krémet kapunk, amelyet habzsákba teszünk és megtöltjük vele a rolókat.
A kész rolók két végét a maradék reszelt sajtba nyomjuk, és egy kínálóra helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.