Az összetört fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a spenót leveleket és megpároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd hagyjuk kicsit hűlni.
A sajtot lereszeljük, tehetünk hozzá több féle sajtot is, mozzarellát, trappistát, vagy akár füstölt sajtot is és összekeverjük a spenóttal.
Ha fagyasztott leveles tésztát vásároltunk, akkor felengedés után vékonyra nyújtjuk, majd felvágjuk négyzetekre. A spenótos töltelékből egy kanálnyit a tésztára teszünk, majd batyukat formálunk belőle. A tetejét megkenjük a felvert tojással.
A tepsit zsiradékkal kikenjük vagy sütőpapírral kibéleljük. A batyukat ráhelyezzük és előmelegített sütőben kb 25-30 percig sütjük, míg szép pirosra nem pirul a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.