A tésztát egy liszttel megszórt deszkán kinyújtjuk, majd felvágjuk téglalap alakú szeletekre.
Feldaraboljuk a sajtot, apróra vágjuk a spenótot vagy a sóskát.
A tésztalapok egyik, rövidebbik oldalára teszünk egy kis darabka sajtot, egy szelet sonkát és egy kis spenótot vagy sóskát, majd feltekerjük.
Az így elkészített kifliket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Megkenjük a felvert tojással, majd megszórjuk a durva szemű sóval, ízlés szerint szezám- és köménymaggal, vagy akár reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 200 Celsius-fokon kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Camembert helyett más, puhább jellegű sajtot, esetleg sajtkrémet is használhatunk. A lényeg, hogy erőteljes ízű legyen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.