Elkészítés: A mogyorót megpirítjuk, majd a héját konyharuhával ledörzsöljük. A mogyorót és az étcsokit vágódeszkán durvára vágjuk. A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a cukrot apránként beleszórjuk, elkeverjük. A mogyorót és a csokit a tojáshabba forgatjuk.
Egy kapcsos sütőformát sütőpapírral kibéleljük, és a tésztát beletöltjük. 40 percig sütjük (tüpróba kell), majd a formában hűlni hagyjuk.
A krémhez a fehércsokit felolvasztjuk, a tojássárgájákat egyenként belekeverjük. Kihűtjük, de nem hagyjuk teljesen megdermedni. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kihűlt csokikrémbe forgatjuk.
A krémet a formában lévő tésztára kenjük, és kb. 3 órára a mélyhűtőbe tesszük. Tálalás előtt 10 perccel kivesszük, hogy kissé felengedjen, díszítjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.