Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy keverőedénybe tesszük, és a robotgép dagasztó spiráljával összedolgozzuk. A tésztát megszórjuk liszttel, majd belisztezett nyújtódeszkán 3 mm vastagra nyújtjuk. Kiszaggatjuk csillagformával (Ø 5 cm), és sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük. (Sütő hőmérséklete: kb. 160 fok, légbefúvásos: kb. 140 fok, gáz: 3-as fokozat.) Sütés után a csillagokat a sütőpapírral együtt kivesszük a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
A díszítéshez a tortabevonót a tasakon levő utasítás szerint felolvasztjuk, majd a tasak egyik sarkát levágjuk, és a csillagokra egy-egy kis csokoládépöttyöt nyomunk. A pöttyökre ragasztjuk a kávészemeket. A süteményt hűlni hagyjuk, amíg a csokoládé megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.