Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy keverőedénybe tesszük, és a robotgép dagasztó spiráljával összedolgozzuk. A tésztát megszórjuk liszttel, majd belisztezett nyújtódeszkán 3 mm vastagra nyújtjuk. Kiszaggatjuk csillagformával (Ø 5 cm), és sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük. (Sütő hőmérséklete: kb. 160 fok, légbefúvásos: kb. 140 fok, gáz: 3-as fokozat.) Sütés után a csillagokat a sütőpapírral együtt kivesszük a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
A díszítéshez a tortabevonót a tasakon levő utasítás szerint felolvasztjuk, majd a tasak egyik sarkát levágjuk, és a csillagokra egy-egy kis csokoládépöttyöt nyomunk. A pöttyökre ragasztjuk a kávészemeket. A süteményt hűlni hagyjuk, amíg a csokoládé megszilárdul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.