Forgassuk össze a diót a porcukorral és a fahéjjal, majd tegyük félre. A fehérjét verjük kemény habbá a sóval, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, majd forgassuk a diós keverékhez. Csomagoljuk fóliába, és tegyük a hűtőbe legalább 2 órára.
Másnap gyúrjuk át a tésztát liszttel meghintett felületen, majd két réteg folpak közt nyújtsuk ki 1 cm vastagságúra.
A mázhoz szitáljuk a porcukrot a fehérjéhez, ízesítsük a citromlével, majd vonjuk be vele a tésztákat, és pihentessük 20 percig. Szúrjunk ki csillagalakzatokat forró vízbe mártott formával. Tegyük mindet sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük 120 fokos sütőben 10–15 percig. Akkor jó, ha a tésztaalap puhább állagú, a tetején a máz pedig hófehér. Hagyjuk a tepsiben kihűlni, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.