Elkészítés: A 4 tojássárgáját 1 dl feketekávéval és a porcukorral jól kikeverjük. Beletesszük a darált diót, lisztet, sütőport és a 4 tojás előzőleg keményre felvert habját. Tepsiben 180 fokon kisütjük (tűpróba). A krémhez 4 dl tejet, a vaníliás pudingport és 3 tojássárgáját elkeverünk, majd sűrűre felfőzzük, kihűlésig keverjük. A margarint/vajat a porcukorral habosra keverjük, és a főzött krémhez adjuk. A kihűlt tészta tetejére tesszük és elsimítjuk. A bevonathoz készítendő mázhoz a margarint a kakaóporral összekeverve megolvasztjuk, és a felületen elsimítjuk. Dermedés után szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.