Elkészítés: 25 dkg porcukrot a 4 tojássárgájával és 10 dkg margarinnal összekeverek, majd a lisztet és a sütőport is hozzáadom, végül a tejet és a kakaót keverem bele. Kizsírozott, lisztezett tepsibe öntöm, megsütöm. Amíg sül, a 4 tojásfehérjéből kemény habot verek, hozzáadom a maradék 25 dkg porcukrot, ezzel vízgőzön tovább verem, amíg fényes lesz. A megsült tészta tetejére öntöm, elsimítom, és visszateszem a sütőbe kb. 1 percre. Elzárom a sütőt, és hagyom kihűlni a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.