Elkészítés: Elkészítjük a tésztát. A tojás sárgáját, a vizet és a cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a 3 tojás habját, 1 evőkanál kakaót, a lisztet és a sütőport. Kikeverjük habosra, megsütjük.
A krémhez 9 kanál lisztet, 6 dl tejet, 2 tojást összekeverünk, majd felfőzzük, utána hozzáadunk 20 dkg porcukrot, 20 dkg vajat és 1 csomag vaníliás cukrot. Ezt a krémet a kisült, kihűlt tésztára simítjuk.
Elkészítjük a sütemény tetejére való csokimázat. 10 dkg vajat, 3 dkg kakaót, 2 evőkanál porcukrot kissé felolvasztunk, simára keverjük, és a krém tetejére öntjük.
Dermedés után vágjuk fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.