Elkészítés: A 6 tojássárgáját 20 dkg cukorral és 2 kanál vízzel jól kikeverjük. Hozzáadunk 1 kanál vizet, 3 kanál kakaót, késhegynyi szódabikarbónát, 7 kanál lisztet, végül a 6 tojásfehérje felvert habját. Lassú tűznél sütjük. Ha kihűlt a tészta, 4 tojásfehérjét 20 dkg cukorral gőz felett felverünk, és a tésztára kenjük. Ezután mázat készítünk a tej-cukor-kakaópor keverékből. Ha kész, beledobunk 20 dkg margarint, elkeverjük, és a mázat a süti tetejére kenjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.