Elkészítés: A 6 tojássárgáját 20 dkg cukorral és 2 kanál vízzel jól kikeverjük. Hozzáadunk 1 kanál vizet, 3 kanál kakaót, késhegynyi szódabikarbónát, 7 kanál lisztet, végül a 6 tojásfehérje felvert habját. Lassú tűznél sütjük. Ha kihűlt a tészta, 4 tojásfehérjét 20 dkg cukorral gőz felett felverünk, és a tésztára kenjük. Ezután mázat készítünk a tej-cukor-kakaópor keverékből. Ha kész, beledobunk 20 dkg margarint, elkeverjük, és a mázat a süti tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.