A négerkocka elkészítéséhez a porcukrot a zsírral és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a tejet is, és az egész masszát simára keverjük.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és közepes hőfokú sütőben megsütjük. Én 200 fokon, alsó-felső sütéssel kb. 20 percig sütöttem.
A habhoz a tojásfehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verjük, és még melegen, egyenletesen a tésztára kenjük, majd langyos sütőben megszárítjuk.
Az étcsokit kockákra törjük, az étolajjal gőz felett felolvasztjuk, gyorsan a kihűlt tésztára kenjük, és mielőtt törne, kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.