A piskótához a tojássárgáját a cukorral, a margarinnal, és a kakaóval habosra keverjük. Utána a tejet, a lisztet és a sütőport is hozzáadjuk, majd simára keverjük. Zsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. Hűlni hagyjuk.
A krémhez a tojásfehérjét habbá verjük, a porcukrot és a mézet lassan hozzáadjuk. Forró vízgőzön, habverővel keményre verjük. Utána a tésztára öntjük és vizes késsel egyenletesen elkenjük.
A mázhoz a tejet a porcukorral és a kakaóporral felfőzzük. A tűzről levéve a margarinnal simára keverjük és a krémre öntjük, majd elkenjük. Kihűlve kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.