A lisztet tálba szórjuk, és a közepébe mélyedést nyomunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, ráöntünk 3 dl langyos vizet, és elkeverjük. Letakarva, meleg helyen 30 percig állni hagyjuk.
A kovászhoz 4 evőkanál olajat teszünk, sima tésztává gyúrjuk, és még 15 percig kelesztjük. Közben a juh- és a márványsajtot szétmorzsoljuk, a trappistát lereszeljük, a mozzarellát felszeleteljük. A tésztát liszttel kikent tepsibe fektetjük, és egyenletesen elosztjuk rajta a sajtkeveréket.
Megszórjuk a felszeletelt fokhagymával, és meglocsoljuk olívaolajjal. 225 fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.