A hamis tiramisuhoz a kétfajta pudingport simára keverjük a cukorral és kevés hideg tejjel. Ezután a teljes tejmennyiséggel felfőzzük, hagyjuk kicsit kihűlni, majd hozzákeverjük a mascarponét.
A meleg vízben feloldjuk a Nescafét, és miután kicsit hűlt, hozzáadjuk a likőrt.
Üvegtálba egy sor likőrös kávéba mártott babapiskótát fektetünk. Vékony őszibarack szeleteket teszünk rá, majd ráhalmozzuk a krém 1/3-át. Merőlegesen elfordítjuk a tálat, és újra mehet egy sor babapistókat, egy sor őszibarack és egy sor krém. Elfordítva rátesszük a harmadik réteget is. Végül cukrozott kakaóporral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.