Egy tálcára folpackot terítünk, a babapiskótákat kávéba mártjuk úgy, hogy félig átázzanak, majd lerakjuk egymás mellé, sorban a piskóta felét, azután alá, sorban a másik felét.
A tojássárgáját a porcukorral és a likőrrel egy hőálló üvegtálba tesszük, majd gőz felé téve egy kézi habverővel sűrű, habos állagúra keverjük - így pasztőrözzük a tojást. Ha a tojáshab kihűlt, simára keverjük a krémsajttal, majd összeforgatjuk a habbá vert tejszínnel.
A krémből félreteszünk egy keveset, majd a többit a piskótára kenjük, betakarjuk folpackkal, majd a hűtőbe tesszük. Kb 2 óra elteltével levesszük a fóliát a krémről és a piskóta alatt levő folpack segítségével óvatosan feltekerjük az egészet. Egyenletesre igazítjuk és szorosan visszacsomagoljuk a fóliába.
A tekercset egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, majd a maradék krémmel és kakaóporral megszórva díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.