Az epres tiramisu elkészítéséhez először a tejszínt kemény habbá verjük, majd félretesszük.
A mascarpónét kikeverjük a cukorral, a vaníliaaromával, és a biocitrom lereszelt héjával. Óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot, lágy mozdulatokkal elkeverjük, és habzsákba töltjük.
Az epret megmossuk, 4 darabot félreteszünk, a többit félbevágjuk.
A babapiskótákat 2-3 darabra törjük, és meglocsoljuk a narancslével.
Négy üvegpohárba rendezzük a krémet, a babapiskótát és az epret: a poharak alját kibéleljük egy-egy sor babapiskótával, a habzsákból nyomunk rá a krémből, és körberakjuk felezett eperrel. Újabb réteg babapiskóta, majd habtejszín következik. Díszítésként a tetejükre teszünk 1-1 egész epret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.