A tejfölt a porcukorral simára keverjük. A habtejszínt a habfixálóval és 2 csomag vaníliás cukorral keményre felverjük, majd a tejfölös masszához forgatjuk. A kávét elkeverjük 3 csomag vaníliás cukorral és a rummal. A babapiskótákat megmártjuk a kávéban, de figyeljünk rá, hogy ne áztassuk el!
Egy 26 cm-es tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, majd erre kerül egy réteg krém. A rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók (krémmel fejezzük be).
A tortát legalább egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni. Végül a torta tetejére csorgatjuk.
Megjegyzés
A tetejét megszórhatjuk cukrozatlan kakaóporral vagy fahéjjal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.