Elkészítés: A ciabattához a lisztet egy edénybe vagy asztalra szitáljuk, a közepébe mélyedést fúrunk, a cukrot az élesztővel és a meleg vízzel elkeverjük, és a kráter közepébe öntjük. Hozzáadjuk az olívaolajat és a sót, és kézzel addig dagasztjuk, amíg elválik a táltól, vagy az asztaltól. 1 órát kelesztjük, majd újra átgyúrjuk, bucikat formázunk a tésztától, és további fél órát kelesztjük. 210 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
A hagymához lepirítjuk a cukrot, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, felöntjük a konyakkal, és 6-8 percig takarékon pirítjuk.
A steakhez a húst lehártyázzuk, megtisztítjuk, félbevágjuk. A borskeveréket, a kakukkfüvet, a fokhagymát és a rozmaringot mozsárban összetörjük, meghempergetjük benne a húst, forró serpenyőben, olívaolajon kérget sütünk rá (elősütjük), 2-2 percig minden oldalát, majd 150 fokos sütőben, méretétől függően szép rózsaszínre sütjük (25 perc).
A ciabattákat félbevágjuk, belekanalazzuk a karamellizált hagymát, a steaket vékonyra szeleteljük, és a hagymára tesszük, majd hagymát teszünk a tetejére. Galambsalátával vagy rukkolával gazdagítjuk, és befedjük a ciabatta tetejével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.