Elkészítés: Egy átlagos méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A cseresznyét kimagozzuk, levét kicsit kinyomkodjuk, az epreket karikára vágjuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tojássárgákat a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a tojáshab felét, robotgéppel összekeverjük, majd a maradék habot fakanállal óvatosan a masszába forgatjuk.
A tepsibe egyenletesen belesimítjuk a tésztát, a kimagozott, lecsurgatott cseresznyét arányosan eloszlatjuk rajta, majd a szeletekre vágott epret is rátesszük. A fűszereket összekeverjük a cukorral, és meghintjük vele a tetejét.
200 fokon minimum 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.