Elkészítés: 1., A cukkinit megmossuk, a két végét levágva vékony csíkokra szeljük. A zöldborsót és a sárgarépát megmossuk, a répát megtisztítjuk és felvágjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldfűszereket megmossuk, apróra vágjuk.
2., A hagymát vajon üvegesre pároljuk. A zöldségféléket és a zöldfűszereket hozzáadjuk, és kis lángon, állandóan kevergetve 3 percig pirítjuk.
3., A lisztet rászórjuk, és tovább keverve kissé megpirítjuk. 1 liter vízzel felöntjük, a leveskockákat beledobjuk, felforraljuk. Lefedve kis lángon addig főzzük, amíg a borsó és a répa megpuhul.
4., A tejszínt hozzáadjuk, jól elkeverjük. A levest utánasózzuk, borsozzuk, még egyszer felforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.