Elkészítés: A nyúl aprólékát kb. 2 liter hideg vízben feltesszük főni.
A sárgarépátés a fehérrépát fölkarikázzuk, a zellert apró kockákra vágjuk, kevés olajon megpároljuk a zöldborsóval és az apró kockára vágott vöröshagymával, fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel és zellerzölddel.
A lehabozott húsleveshez adjuk, sózzuk, borsozzuk, ha van kisebb paradicsomunk és zöldpaprikánk, azt is tehetünk bele, és lassú tűzön készre főzzük.
Az 1 tojásból gríznokedlit készítünk, és apró nokedliket (galuskákat) szaggatunk a levesbe, puhulásig főzzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.