Elkészítés: A muffinhoz a vajat megolvasztjuk (egy részével ki lehet kenni a muffinpapírokat - én nem tettem, nem is ragadt bele a muffin, csak egy vékony réteg maradt a papíron), a maradékhoz hozzáadjuk a cukrokat és a sót, jól elkeverjük. Ezután beletesszük a tojásokat, a tejet és a sütőporos lisztet, végül a narancs/citromhéjat). A formákba öntjük, és aranysárgára sütjük (tűpróba).
A hamis marcipán bevonathoz és fülekhez a tejet felforraljuk a cukorral, majd apránként hozzákeverjük a kétféle lisztet, és kb. 10 perc alatt sűrűre főzzük. A végén a tűzről levéve hozzáadjuk a vajat és az aromát. Hűtőben pihentetjük. Keményítős porcukorral átgyúrjuk, és lehet formázni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.